JouwTalentCoach

Iedereen heeft talent

Over mij

10 jaar geleden kwam ik bij m’n toenmalige werkgever vast te zitten na jaren met heel veel plezier te werken. Mijn verantwoordelijkheid nam ik steeds meer mee naar bed, ondanks dat ik rondkeek voor een andere functie bleef ik trouw en kon eigenlijk mezelf niet loskrijgen. En toen….was alles al te laat en bleek ik al overspannen te zijn maar toegeven dat durfde ik niet, resultaat was een paar maanden later een ernstige Burn-out.

Dat is het moment geweest waarbij ik zelf alles op een rijtje moest gaan zetten en middels hulp is me dat gelukkig ook weer gelukt. Hoe frustrerend het is als coach en counselor dat je jezelf ook zo kan tegen komen maar jezelf niet kan helpen heeft me wel goed aan het denken gezet.

 

Mijn passie voor ‘ontwikkeling van de mens’ heeft me doen besluiten dit nog verder uit te bouwen en mijn kennis maar zeker ook de ervaring hierin mee te nemen om ander te helpen. Deze nare ervaring heb ik omgebogen naar een positieve levensles die voor vele zeer herkenbaar is.

 

Ik ben getrouwd en vader van 2 geweldige kinderen, geniet van alles om me heen en zet me graag maatschappelijk in om zo dicht bij de mensen te zijn. Naast coaching is organiseren ook een professionele hobby van me, regelmatig organiseer ik activiteiten in mijn eigen dorp of ondersteun ik organisaties in een goed management. Ook hier ben ik constant met mensen om heen bezig en motiveer ik ze in hun actie.

 

Als o.a. coördinator van het Stadsstrand Veenendaal zie ik allemaal blije gezichten bij de kinderen, papa’s & mama’s en de opa’s & oma’s. Dat geeft mij voldoening 😊

 

 Ik organiseer regelmatig muzikale activiteiten waarbij (jonge) talenten zich kunnen presenteren